Bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege de clasă

Marţi, 12 Noiembrie 2019, 14:57
428
O elevă în vârstă de 14 ani, din Vinețești (Vaslui), a fost bătută și amenințată că va fi călcată cu mașina, de tatăl unei colege, din cauza unor bârfe, scrie observator.tv


Scenele violente s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în școala din satul Vinețești, comuna Oltenești din Vaslui.


Chiar în timpul orei de biologie, tatăl unei eleve a năvălit în clasa fiicei sale și a bătut-o pe o colegă a fetei, de fața cu profesoara și ceilalți elevi.


Copila bătută este crescută, de la vârsta de trei ani, doar de bunică, după ce a fost abandonată de mamă, notează vremeanoua.ro.

"Am fost agresată de tatăl colegei pentru că am avut un conflict cu fiica lui care a degenerat. Totul a pornit de la faptul că am fost acuzată că aș fi bârfit-o pe ea chiar dacã nimic nu este adevărat. A vorbit apoi urât de mine, m-am enervat și am avut o discuție aprinsă cu ea. Vineri, în timpul orei de biologie, cu profesoara în clasă, a venit cu bunica ei. Aceasta a început să țipe la mine că mă lasă fără păr în cap. Am tăcut din gură și am crezut că totul se va sfârși dar nu a fost așa. A venit tatăl ei la mine, nervos, și m-a luat de păr și m-a amenințat că mă va călca cu mașina. Profesoara de biologie i-a cerut să se calmeze și să iasă afară", a declarat Delia, fata bătută.

Conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă, dar și că a sesizat Poliția.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde