Bătrână de 87 de ani, violată de un puști

560
Bătrână de 87 de ani, violată de un puști - batranaviolatapusti-1431709874.jpg

Articole de la același autor

O femeie din Ostrov a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost bătută și violată de un puști de 15 ani. Bătrâna, în vârstă de 87 de ani, spune că, în timpul nopții, cineva a pătruns în locuința sa cu forța. Individul a început să o lovească și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el, după care s-a făcut nevăzut.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii constănțeni, care au găsit-o pe bătrână la domiciliul ei. Aceasta prezenta leziuni la nivelul încheieturilor mâinilor, dar și la față.

Bătrâna a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde a fost examinată.

Având informații și cercetând cu atenție locul, oamenii legii l-au identificat imediat pe autor: acesta are 15 ani și provine dintr-o familie dezorganizată, iar individul a abandonat școala pentru a se ocupa "cu altele". Acesta a fost examinat pentru a se stabili dacă avea discernământ. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut fapta, spunând că a violat-o pe bătrână pentru că… a avut chef de sex.

Cazul a fost prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, care a dispus administrarea probelor de constatare tehnico-științifică cu maximă celeritate, pentru a se lua măsuri preventive în scurt timp. Minorul va fi cercetat pentru viol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Violată în noaptea de Înviere
Pagina a fost generata in 1.5571 secunde