Bătaie între taximetriști și șoferii Uber. Sunt mai mulți răniți, 12 persoane au fost duse la audieri

279
Bătaie între taximetriști și șoferii Uber. Sunt mai mulți răniți, 12 persoane au fost duse la audieri - taxi10054300-1517130432.jpg

Articole recomandate

Mai multe persoane sunt audiate, duminică, de polițiștii din Timișoara, după un scandal care a avut loc între taxmetriști și șoferi de la Uber. Altercația a pornit după ce un taximetrist a anunțat prin stație că a fost agresat de cinci șoferi de la Uber, scrie romaniatv.net



Totul, spun taximetriștii, ar fi pornit după ce cinci șoferi de la Uber le-ar fi agresat un coleg în zona parcării Iulius Mall. Cel agresat a anunțat prin stație cele întâmplate și a cerut ajutorul colegilor. Zeci de șoferi de taxi, aflați în Timișoara la momentul solicitării, au plecat în viteză spre locul indicat și au reușit să îi prindă pe trei dintre presupușii agresori. Cei doi care ar fi scăpat au fost urmăriți prin oraș, prinși și bătuți măr, upă cum scrie tion.ro. În urma încăierării mai multe persoane au fost rănite, iar câteva mașini au fost avariate. Cel puțin 12 persoane au fost duse la audieri.


La scurt timp după ce primii suspecți au fost duși la secție, un alt incident s-a produs în zona Pasajului Jiul din Timișoara. Acolo, susțin surse din cadrul anchetei, un taximetrist a fost atacat de câțiva șoferi de la Uber și, din nou, forțele de ordine au fost nevoite să intervină pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Ionuț Sârbu, scandalul a început în parcarea unui mall din Timișoara.

"În noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2018 polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timișoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetriști. La fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje, cât și luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și efectuează cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", a declarat Ionuț Sârbu.

Potrivit polițiștilor, scandalul a pornit după ce un taximetrist a anunțat prin stație că a fost agresat de către mai mulți șoferi Uber, iar colegi lui au venit să îl sprijine și să se răzbune.

După ce taximetriștii și cei de la Uber s-au încăierat, taximetriștii s-au dus în cartierul Soarelui în care locuiește primarul Nicolae Robu, pentru a claxona.

Acolo polițiștii au scos forțe suplimentare, fiind ajutați și de Poliția Locală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6488 secunde