Bătăi în cartierul carantinat din Cuza Vodă și în Techirghiol

431
Bătăi în cartierul carantinat din Cuza Vodă și în Techirghiol - scandaltechirghiol2-1588506724.jpg

Articole de la același autor

Forțele de ordine constănțene au aplicat mai multe amenzi unor indivizi care au provocat scandaluri, în seara zilei de 1 mai, iar o parte dintre protagoniști chiar au ajuns la Poliție, pentru audieri.

Prima solicitare a venit în jurul orei 22.00, din localitatea Cuza Vodă, mai precis de pe o stradă din zona aflată în carantină. Polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați că mai multe persoane sunt în stradă și fac scandal. Ajunși la fața locului, polițiștii și jandarmii au găsit membrii a două familii, care erau sub influența alcoolului și deveniseră deja violenți. Pentru ca situația să nu degenereze, forțele de ordine din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, ai Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" și polițiștii de la Cuza Vodă au intervenit cu fermitate. Totodată, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Mai mult, nouă persoane care au luat parte la scandal au fost sancționate cu amenzi în valoare de 45.000 de lei, având în vedere că au încălcat prevederile ordonanțelor militare.

Reamintim că, încă din urmă cu câteva zile, primarul comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru, atrăgea atenția asupra "butoiului cu pulbere" din zona carantinată și asupra faptului că, zilnic, se fac eforturi pentru a preîntâmpina iscarea unei revolte a oamenilor nemulțumiți că nu își mai pot câștiga pâinea de zi cu zi.

La puțin timp după izbucnirea conflictului din Cuza Vodă, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că pe o stradă din Techirghiol este o situație similară.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în dreptul unei case, mai mulți indivizi se îmbrânceau și se înjurau. La vederea polițiștilor, scandalagiii au devenit și mai recalcitranți și au intrat în curtea imobilului, refuzând să se legitimeze sau să colaboreze cu polițiștii.

Drept pentru care, întrucât existau indicii că respectivii au încălcat prevederile ordonanțelor militare, ba mai mult, pentru că după ce au intrat în curte, scandalagiii au dat drumul la muzică la maximum, sfidându-i pe polițiști, la fața locului au ajuns, în sprijin, mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. După intervenția acestora, mai mulți bărbați au fost imobilizați și duși la Poliție pentru audieri. În final, patru bărbați au fost amendați cu 8.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, iar alți doi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amenzi de 2.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3764 secunde