Bărbatul căutat de polițiști pentru că a intrat în toaleta fetelor de la un liceu s-a predat

Joi, 07 Noiembrie 2019, 14:20
151
Bărbatul care era căutat de polițiști pentru că a intrat, miercuri, în toaleta fetelor de la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timișoara, s-a predat la poliție, joi, în prezent fiind audiat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, bărbatul are 29 de ani.

Miercuri, în jurul orei 11,00, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 9,00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unități școlare din Timișoara.

Sesizarea către Poliție a fost făcută de către personalul didactic după ce o fetiță din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta de fete.

Conform șefei Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Timiș, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă, prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcții, a pătruns un individ neidentificat.

"Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a și le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reușit să înțeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învățătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcțiune cu fetița care îi ceruse voie să meargă la toaletă și care a povestit că era un hoț în baie. Poliția a fost chemată imediat de directorul școlii care cercetează incidentul petrecut", a spus Aura Danielescu. 

Pagina a fost generata in 0.3371 secunde