Bărbatul care a întrerupt conferința de presă susținută de ministrul Muncii a fost identificat și sancționat

477
Bărbatul care a întrerupt conferința de presă susținută de ministrul Muncii a fost identificat și sancționat - polisitmoldova-1593966448.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a întrerupt conferința de presă susținută, duminică, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost identificat și sancționat, a anunțat Poliția Capitalei.


Persoana în cauză nu a fost găsită la fața locului, dar a fost ulterior identificată și sancționată contravențional, informează Agerpres.


"Astăzi, în jurul orei 12,00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din Sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă. La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25, însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991", precizează Poliția Capitalei.


Conferința de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, președinte al PNL București, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care i-a solicitat mărirea pensiilor.


Violeta Alexandru urma să prezinte raportul 'Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD'.


Pensionarul a venit în fața pupitrului la care era așezată Violeta Alexandru și a început să-și strige nemulțumirile, cerând mărirea pensiilor și acuzând actuala guvernare de minciună.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.192 secunde