Bărbatul bănuit că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piața Victoriei a fost arestat preventiv

296
Bărbatul bănuit că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piața Victoriei a fost arestat preventiv - suspectpistolinmana31931200-1534313117.jpg

Articole recomandate

Bărbatul suspectat că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piața Victoriei a fost arestat preventiv, marți seară, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului. Decizia nu este definitivă, însă este executorie, scrie News.ro.

Bărbatul, care apare în imaginile din momentul atacării femeii în timpul manifestațiilor de vineri seară din Piața Victoriei, a fost identificat în baza unei informații transmise de un cetățean polițiștilor de la IPJ Ifov, anunța Poliția Capitalei.

"În urma activităților desfășurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanță de reținere pe numele barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice", precizau polițiștii.

De asemenea, Poliția Capitalei spunea că sunt continuate acțiunile pentru găsirea armei și pentru identificarea celorlalți agresori ai femeii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/barbatul-banuit-ca-a-furat-pistolul-femeii-jandarm-agresate-in-piata-victoriei-a-fost-arestat-preventiv_434657.html#ixzz5ODz436RH

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8751 secunde