BĂRBAT URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PENTRU RĂPIRE DE COPII, PRINS LA CONSTANȚA!

441
BĂRBAT URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PENTRU RĂPIRE DE COPII, PRINS LA CONSTANȚA! - 8spiridonnu-1544435100.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru săvârșirea unei infracțiuni de răpire de copii în circumstanțe agravante, faptă comisă în Suedia.



La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I..P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cetățean turc, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile suedeze.



Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unei infracțiuni de răpire de copii în circumstanțe agravante, faptă comisă în Suedia. Bărbatul a părăsit statul suedez cu cei doi copii ai săi, în vărstă de 5, respectiv 8 ani, fără consimțământul mamei acestora.



Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.



Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, în vederea extrădării către autoritățile suedeze, conform procedurilor legale în astfel de cazuri, care privesc cooperarea judiciară internațională.


Cei doi copii au fost preluați de mama lor, care a venit din Suedia. Bărbatul se va afla în arestul IPJ Constanța până ce autoritățile judiciare din Suedia vor anunța că au trimis o echipă de politiști pentru a-l prelua, cel mai probabil de pe aeroportul internațional Otopeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8004 secunde