Bărbat tăiat cu un cuțit în stație, de cel cu care se certase în autobuz. Agresorul, liber pe străzi

461
Bărbat tăiat cu un cuțit în stație, de cel cu care se certase în autobuz. Agresorul, liber pe străzi - ambulanta9m47fst56w7678x381-1521299630.jpg

Articole recomandate

Scandal sângeros, sâmbătă, într-o stație de autobuz din cartierul Militari din București. Un bărbat a fost tăiat la o mână cu un cutter de către un alt bărbat cu care se certase într-un autobuz de pe linia 178 din Capitală. 


Agresorul se întorcea de la pescuit și s-a luat la ceartă cu victima care i-a făcut observație că se urcă în autobuz cu sculele de pescuit. Incidentul a avut loc la coborârea din mijlocul de transport, în stație. Oamenii legii îl caută pe agresor, dar și pe un alt bărbat implicat în scandal.


Agresiunea a fost reclamată la numărul de urgență 112.


"Prin apel 112, pe raza sectorului 6, a fost sesizat un conflict între 3 bărbați, conflict inițiat într-un mijloc de transport în comun și care s-a încheiat în stație, după ce au coborât. La coborare, unul din cei trei, cu un obiect tăietor l-a lovit peste mână pe cel cu care se certase anterior", transmite Poliția Capitalei, citată de romaniatv.net

Victima a primit îngrijiri la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Universitar.

La acest moment, ceilalți doi bărbați implicați în conflict sunt căutați pe baza elementelor furnizate de persoanele care au fost martore ale incidentului, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 21 Poliție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4619 secunde