Bărbat reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie solicitat de tatăl său

182
Bărbat reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie solicitat de tatăl său - barbatretinut2-1599847853.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 33 de ani din municipiul Constanţa a fost reţinut de poliţişti după ce a încălcat ordinul de protecţie. Potrivit oamenilor legii, ordinul fusese emis de Judecătoria Constanţa, iar bărbatului îi era interzis să intre în contact cu persoana vătămată şi să nu se apropie de locuinţa acesteia, fiind vorba despre tatăl său de 68 de ani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 9 septembrie, de către persoana vătămată, că fiul său a încălcat prevederile ordinului de protecţie de a nu se apropia la mai puţin de 200 de metri de acesta. În urma probatorului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Se pare că bărbatul ieşise recent din închisoare. Acesta a făcut scandal acasă la tatăl său, pentru că nu a fost primit să locuiască acolo. A ameninţat că îl omoară şi că dă foc la casă, aşa încât vârstnicul a cerut ajutorul poliţiştilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3261 secunde