Bărbat reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani și a realizat mii de filmări și fotografii

350
Bărbat reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani și a realizat mii de filmări și fotografii - viol-1574959379.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT, fiind suspectat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani și a realizat mii de filmări și fotografii cu caracter sexual.


Potrivit unui comunicat transmis joi de DIICOT, procurorii au fost sesizați în 22 noiembrie că în perioada mai - octombrie bărbatul a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu o fată de 13 ani, ulterior realizând cu aceasta peste 3.700 de fișiere foto și video cu caracter sexual explicit.


"În 21.11.2019, în jurul orelor 19,00, la domiciliul bunicii minorei s-a prezentat o persoană pentru a-i înmâna acesteia un stick de memorie, pe care îl găsise în scara blocului și care conținea numeroase filmări și fotografii explicite sexual între minora de 13 ani și inculpatul C.E. În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost ridicate trei telefoane, șase hard diskuri, un card microSD, un laptop și 142 de DVD-uri și CD-uri", spun procurorii.


Bărbatul reținut urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6154 secunde