Bărbat mort, după ce a intrat să cureţe un bazin pentru combustibili. Un pompier a leşinat în timpul intervenţiei

177
Bărbat mort, după ce a intrat să cureţe un bazin pentru combustibili. Un pompier a leşinat în timpul intervenţiei - barbatmort-1637850465.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au fost sesizați, joi, 25 noiembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-ar fi făcut rău, în timp ce efectua lucrări de întreținere la o benzinărie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 30 de ani, care ar fi executat lucrări de igienizare/curățare la o stație peco dezafectată din localitatea Agigea (zona podului de la Ro-Ro).

Din primele informații, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deșeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale, și nu în cadrul unui contract de prestări servicii.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ, însă din nefericire, bărbatul a decedat.

În timpul intervenției, un pompier militar din cadrul ISU Dobrogea și-a pierdut conștiența, acesta fiind asistat medical. Pompierul și-a revenit, fiind transportat la spital, în stare stabilă, pentru investigații amănunțite.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8193 secunde