Bărbat găsit mort, cu membrele tăiate. Polițiștii belgieni cer ajutorul celor români pentru identificarea bărbatului

365
Bărbat găsit mort, cu membrele tăiate. Polițiștii belgieni cer ajutorul celor români pentru identificarea bărbatului - reconstituire82215700-1495364770.jpg

Articole recomandate

Autoritățile judiciare din Belgia au cerut sprijinul polițiștilor români pentru identificarea unui bărbat găsit mort în urmă cu nouă ani, pe malul fluviului Meuse din localitatea belgiană Amay. Trupul bărbatului, băgat în saci din plastic, nu avea nici brațe, nici picioare.

Potrivit unui comunicat dat publicității duminică de către Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), autoritățile din Belgia au cerut sprijinul polițiștilor români pentru identificarea unui cadavru descoperit în anul 2008, în loclaitatea Amay din Belgia.

Trupul neînsuflețit avea tăiate toate cele patru membre și fusese băgat în saci de plastic lăsați pe malul stâng al fluviului Meuse, potrivit news.ro.

"Conform descrierii făcute de organele judiciare belgiene, este vorba despre un bărbat, de aproximativ 40 de ani, corpolent, cu păr șaten, care avea o cicatrice infra-ombilicală de 6 cm., orizontală, precum și o cicatrice rezultată, cel mai probabil, în urma unei apendicectomii. La nivelul umărului drept, avea un tatuaj care reprezenta două inimi străpunse de o săgeată și acoperite cu o panglică pe care erau inscripționate prenumele «SABINE» și «PETER»" se arată în documentul citat.

Autoritățile belgiene au dat de asemenea publicității și fotografii cu reconstrucția facială a mortului și fotografia tatuajului pe care aceasta îl avea.

Cei care pot oferi informații în urma cărora cadavrul poate fi identificat sunt rugați să sune la numărul 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.776 secunde