Bărbat găsit decedat. O bucată de beton, dintr-un podeț, a căzut peste el

181
Bărbat găsit decedat. O bucată de beton, dintr-un podeț, a căzut peste el - podet-1550767430.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 68 de ani, din comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț, a fost găsit decedat și cu o bucată de beton dintr-un podeț căzută peste el, scrie realitatea.net.


Conform unor surse, bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, după ce a plecat de la un local din sat. Se deplasa spre casă iar la jumătatea drumului ar fi căzut într-un șanț.


Una dintre supoziții ar fi că, după ce a căzut, bărbatul (se pare că era sub influența alcoolului) ar fi încerat să se ridice, s-ar fi prins de bucata de beton din podeț, iar aceasta a căzut peste el.


Oamenii spun că bucata de beton era ruptă după un accident rutier care a avut loc în zonă în urmă cu mai bine de un an de zile.


Dimineață, în jurul orei 8:00, a fost găsit de niște femei care au anunțat Poliția.


În urma unei sesizări primite, polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe DN 15 C, comuna Bicazu Ardelean.

Momentan, cercetările sunt în desfășurare, urmând a se întocmi un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (fosta moarte suspectă). – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde, în urma efectuării necropsiei, se va stabili cauza decesului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9159 secunde