Bărbat din Mali, cercetat că a vrut să treacă fraudulos frontiera de stat

203
Bărbat din Mali, cercetat că a vrut să treacă fraudulos frontiera de stat - barbat-1578609649.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, județul Constanța, au depistat în zona trecerii cu bacul un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. Pentru că persoana în cauză nu își justifica prezența în zonă, aceasta a fost condusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, pentru cercetări. Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean din Republica Mali, în vârstă de 28 de ani. 


La sediul poliției, individul a declarat că intenționa să ajungă într-un stat din vestul Europei. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie încheiat între cele două state, bărbatul în cauză fiind predat autorităților din țara vecină, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde