Bărbat de 44 de ani, cercetat pentru că și-a maltratat concubina în vârstă de 16 ani

273
Bărbat de 44 de ani, cercetat pentru că și-a maltratat concubina în vârstă de 16 ani - bataie-1546695286.jpg

Articole recomandate

O adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea vasluiană Fâstâci, comuna Cozmești, a fost preluată sâmbătă de un echipaj medical, după ce o femeie a anunțat la numărul de urgență 112 că fiica sa a fost lovită și arsă, transmite Agerpres.


Potrivit primelor concluzii ale cercetărilor efectuate de polițiști, fata locuia împreună cu concubinul ei, un bărbat în vârstă de 44 ani, care în cursul serii de vineri ar fi lovit-o și ar fi ars-o cu un vătrai.


"În primă fază, victima a refuzat să le spună polițiștilor care s-au deplasat la fața locului în ce împrejurări și de cine a fost lovită, dar ulterior a le-a spus membrilor echipajului medical care a intervenit în urma solicitării că ar fi fost lovită de concubinul său. În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând să se stabilească dacă a fost vorba și despre alte infracțiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Bogdan Gheorghiță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3563 secunde