Bărbat cu un topor în mână, filmat în microbuzul plin, destinat elevilor

319
Bărbat cu un topor în mână, filmat în microbuzul plin, destinat elevilor - atvfm0ihpnb3o-1568890644.jpg

Articole recomandate

Un material video, în care un bărbat cu un topor în mână apare coborând dintr-un microbuz destinat transportului elevilor, alături de copii, a declanșat o anchetă internă la școala din comuna bistrițeană Nimigea.


Materialul video a fost publicat de un cetățean pe o rețea de socializare, iar, în urma reacțiilor din mediul online, atât conducerea școlii, cât și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Bistrița-Năsăud s-au sesizat și au cerut verificări.


Șefa IȘJ Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, a declarat joi, pentru AGERPRES, că fapta reprezintă o încălcare a regulamentului de folosință a microbuzului școlar și că șoferul riscă, din acest motiv, să fie sancționat.


"Bineînțeles că sâmburele de adevăr există, este încălcat regulamentul de folosință a microbuzului, în care punem un adult pe lângă copii, un adult cu un topor. Oricum, și fără topor, nu avea ce căuta adultul lângă copii. Regula spune foarte clar, în acel microbuz circulă numai și numai copiii. Dar adultul este un părinte al unor copii din școală, venea să taie lemne la primărie. Nu a fost în fiecare zi și numai ieri a fost filmat când cobora din microbuz. De asta șoferului nu i s-a părut că face un lucru foarte grav, venea la primărie să crape lemnele pentru primărie. A intrat (șoferul - n.r.) în cercetare disciplinară, se face anchetă. O să fie categoric sancționat, pe regulament", a spus Tabără.


Întrebată dacă este convinsă că incidentul este unul singular, având în vedere că cel care a filmat susține că bărbatul respectiv a circulat toată săptămâna cu microbuzul școlar și ținând toporul în mână, Camelia Tabără a spus că așteaptă raportul scris din partea directorului școlii, pentru a se putea pronunța.


"Eu nu cred decât ce îmi spune directorul, eu nu am făcut investigația, dar acolo avem un director foarte serios, care mi-a spus că a întrebat copiii și că numai ieri s-a întâmplat. Acum, o să ne facă un raport, o să stea de vorbă și cu părinții copiilor, dar asta îmi spune directorul. Deocamdată, în scris nu am primit, el trebuie să își termine ancheta, să întrebe pe toată lumea care a fost implicată. Nu pot să cred nimic până nu văd efectiv ce a scris", a adăugat inspectorul școlar general. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6872 secunde