Bărbat cercetat pentru uciderea unui câine fără stăpân

178
Bărbat cercetat pentru uciderea unui câine fără stăpân - ddd-1581767123.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 64 de ani, din Fîrtățești, este cercetat pentru uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uciderea animalelor cu intenție, fără drept, după ce ar fi împușcat un câine fără stăpân care intrase în gospodăria sa, ucigându-l, potrivit Agerpres.

Fapta s-a petrecut vineri. Polițiștii, care s-au sesizat din oficiu, au găsit și au ridicat de la domiciliul bărbatului 15 kilograme de muniție, respectiv bile metalice și alte componente folosite la confecționarea artizanală a cartușelor. "Polițiștii au stabilit că (...) bărbatul ar fi făcut uz de armă, fără drept, asupra unui câine fără stăpân care se afla pe proprietatea acestuia, rezultând decesul câinelui. Bărbatul a motivat că a făcut uz de armă asupra câinelui deoarece acesta, anterior, i-ar fi mâncat mai multe păsări din gospodărie", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea.

Bărbatului i-au fost confiscate arma de vânătoare și toată muniția. "Polițiștii au efectuat un control la domiciliul bărbatului unde au verificat modul de păstrare al armamentului și muniției, fiind descoperită cantitatea de 15 kg de muniție, respectiv bile metalice, și alte componente folosite la confecționarea artizanală a cartușelor și 12 cartușe de vânătoare încărcate artizanal. A fost ridicată în vederea confiscării o armă de vânătoare și toată muniția descoperită, iar cadavrul câinelui a fost transportat la sediul D.S.V.S.A. în vederea efectuării unei constatări de specialitate", a adăugat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4997 secunde