Bărbat căutat de polițiști pentru audieri, în cazul mai multor infracțiuni de înșelăciune

326
Bărbat căutat de polițiști pentru audieri, în cazul mai multor infracțiuni de înșelăciune - barbatcautat-1548781373.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța fac un apel către constănțeni să-i ajute să găsească un bărbat care ar putea deține informații importante referitoare la un caz de înșelăciune. Acesta este așteptat la audieri, întrucât ar putea cunoaște detalii pentru soluționarea unui caz înregistrat la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Cercetările se desfășoară într-un dosar penal privind falsificarea unui act de identitate și, mai apoi, utilizarea acestuia pentru deschiderea unui cont bancar, ocazie cu care au fost comise mai multe infracțiuni de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în declarații și fals privind identitatea.


"Orice persoană care poate furniza detalii cu privire la bărbatul din imagine este rugată să apeleze numărul de telefon 0241/502.175, cu precizarea că i se va asigura confidențialitatea și nu îi va fi divulgată identitatea, nefiind necesar să participe la activități procedural. Informațiile pot fi furnizate și prin intermediul serviciilor de poștă electronică, pe adresa [email protected]", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5622 secunde