Bărbat arestat după ce a cumpărat droguri din Constanța

347
Bărbat arestat după ce  a cumpărat droguri  din Constanța - barbat-1513524135.jpg
În urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpatului Ștefan Daniel, zis "Dan Turcu", pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Individul a fost prins, în flagrant, în timp ce transporta produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, achiziționate din municipiul Constanța, pe care intenționa să le comercializeze în județul Călărași. În autoturismul celui în cauză, au fost descoperite și ridicate 171,3 grame de fragmente vegetale, 9,8 grame de pulbere albă, un cântar de precizie, un pachet cu 1.000 de pliculețe transparente și 4.200 de lei.

Ulterior prinderii în flagrant delict, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în județul Călărași. În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate 59 de pliculețe transparente cu fragmente vegetale, în greutate totală de 17,54 grame și alte 11,4 grame de produse cu efect psihoactiv sub formă de fragmente vegetale, precum și suma de 1.650 Euro. Tribunalul Călărași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : Polițist prins cu droguri în club!
Pagina a fost generata in 0.3339 secunde