X
X
Mai multe ştiri online:

Băiatul care căzuse prin balustrada scărilor, la școală, a decedat

Ştire online publicată Miercuri, 09 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Băiatul de 13 ani, care în urmă cu o săptămână a căzut prin balustrada scărilor la școala din orașul Năsăud la care învăța, de la o înălțime de aproximativ opt metri, a decedat miercuri dimineață la spitalul din Cluj-Napoca unde fusese internat.

Informația a fost confirmată pentru AGERPRES de către șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bistrița-Năsăud, Delia Rus, având în vedere că acest copil era instituționalizat de aproape opt ani, alături de cei șase frați ai săi.

Delia Rus a precizat că de înmormântarea băiatului se vor ocupa direcția pe care o conduce și Centrul pentru protecția copilului Năsăud.

"În jurul orei 11, am fost anunțați și noi de către șeful centrului de la Năsăud că a decedat. Era instituționalizat din 2011, din 15 noiembrie. El mai are încă șase frați: unul în adopție, unul în plasament familial, unul în Centrul de plasament de tip familial pentru copii cu dizabilități de la Bistrița și ceilalți sunt tot cu măsură de protecție la casa de tip familial Năsăud. De înmormântare, se vor ocupa Centrul pentru protecția copilului Năsăud și DGASPC Bistrița-Năsăud. Încă nu știu să vă dau mai multe detalii raportat la data înmormântării, pentru că au plecat colegii la spital, la Cluj, pentru ridicarea trupului de la Medicina Legală. Dumnezeu să îl ierte! Este regretabil", a declarat Rus, miercuri, pentru AGERPRES.

Având în vedere decesul copilului, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a dosarului penal deschis săptămâna trecută, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

În data de 2 octombrie, băiatul de 13 ani a fost rănit grav după ce a căzut de la etajul al doilea, prin balustrada scărilor, la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Năsăud.

La fața locului a intervenit o ambulanță, care l-a preluat pe elev pentru a-l transporta la Centrul de Primiri Urgențe Năsăud, după care acesta a fost transferat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4278 secunde