Avocat: La casa groazei s-au întrerupt cercetările, scanner-ul nu mai are baterii

242
Avocat: La casa groazei s-au întrerupt cercetările, scanner-ul nu mai are baterii - casa-1566401213.jpg

Articole recomandate

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că cercetările anchetatorilor în casa lui Gheorghe Dincă au fost oprite din cauza scannerului care este în prezent folosit acolo.


Mai exact, acest aparat - pe care procurorii îl folosesc pentru a scana casa lui Dincă - a rămas fără baterii.


"La casa groazei s-au întrerupt cercetările pentru că acel scanner deja i s-a consumat bateria, i s-au uzat acumulatorii. Deci nu mai face față scannerul atât cât îl plimbă și cât lucrează cu el. Se vor aduce piese noi, se vor încărca bateriile și se va continua cu acel scanner. În acest moment, scannerul este cel care arată unde și cum se poate săpa, pentru a nu se săpa în van." - a spus avocatul, miercuri.


Tonel Pop a mai declarat că în prezent "sunt audieri intense" pe mai multe planuri și că se fac expertize criminalistice și tehnice pe mașinile lui Dincă.


"Se vor lua listingurile telefonice, persoane cu care a luat legătura, cele care l-au contactat pe el, motivele pentru care .. Și se vor audia toate aceste persoane care undeva, într-un anumit context, au interacționat cu el, mai ales pe lucruri care nu par tocmai normale.


De asemenea, toate fotografiile care au fost extrase de la percheziția informatică, se identifică persoane, persoanele vor fi selectate, care prezintă interes .. Deci se merge pe toate pistele." - a afirmat avocatul familiei Luizei.


Procurorii DIICOT au cerut un raport de constatare tehnico-științifică prin care experții în geodezie să le spună cu ajutorul unor aparate speciale unde ar fi putut săpa Gheroghe Dincă gropi ascunse.


Asta pentru că doar acolo să caute în profunzime eventuale urme ale presupuselor crime făcute de bărbatul din Caracal sau eventuale rămășițe umane, câtă vreme au bănuiala că Dincă ar fi putut îngropa părți din trupurile neînsuflețite ale victimelor pe care el a mărturisit că le-ar fi ucis.


O misiune deloc ușoară, câtă vreme întreaga curte este mai degrabă o rampă de gunoi.


Sursa: Pro TV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9685 secunde