Avion PRĂBUȘIT în această dimineață! Trei morți; cauzele tragediei - încă necunoscute

2680
Avion PRĂBUȘIT în această dimineață! Trei morți; cauzele tragediei - încă necunoscute - untitled-1579770894.jpg

Articole recomandate

Un avion utilitar pentru stingerea incendiilor s-a prăbușit, în această dimineață, la sud-vest de Sydney, în incident pierzându-și viața toți cei trei membri ai echipajului, americani, au anunțat autoritățile australiene, citate de agenția AFP, consultată de Agerpres.

Comandatul pompierilor din zonele rurale din statul New South Wales, Shane Fitzsimmons, a indicat că autoritățile australiene au pierdut contactul cu avionul Hercules C-130 în zona muntoasă Snowy Monaro, astăzi, în jurul orei locale 13:30 (02:30 GMT).

Cele trei victime sunt americani care făceau parte din pompierii specializați trimiși de numeroase țări pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetație devastatoare din Australia.

Acest accident aduce la 32 numărul persoanelor decedate în Australia din cauza incendiilor de vegetație de la debutul acestei crize, în luna septembrie 2019.

Cauzele accidentului nu sunt deocamdată cunoscute, dar Shane Fitzsimmons subliniase în cursul zilei că vântul violent face foarte dificilă pilotarea acestor avioane de mari dimensiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4378 secunde