Aveți grijă ce cumpărați! Zeci de mașini furate, confiscate de Poliție!

211
Aveți grijă ce cumpărați! Zeci de mașini furate, confiscate de Poliție! - masinifuratestrainatate-1569262725.jpg

Articole de la același autor

Doriți să cumpărați un autoturism second hand din târgurile de profil sau de pe internet? Reprezentanții Poliției Române vă sfătuiesc să solicitați vânzătorului documentele de identitate și să verificați dacă datele de identificare ale autoturismului, înscrise în documentele de proveniență, coincid cu cele ștanțate pe șașiul vehiculului. În acest mod, puteți evita să fiți cumpărători de bună credință a unor vehicule furate de peste hotare. Numai de la începutul lunii septembrie, în cadrul unei acțiuni desfășurate în colaborare cu autoritățile de peste granițe, au fost depistate 37 de mașini furate. 


"În acțiuni au fost angrenați polițiști de investigații criminale, de ordine publică și rutieră, care au efectuat controale în trafic, în locurile de comercializarea a autovehiculelor second hand sau la punctele de lucru ale societăților comerciale ce au ca obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor și comercializarea subansamblelor rezultate. 


Controalele și verificările polițiștilor au avut ca rezultat depistarea a 37 de vehicule urmărite la nivel național sau internațional, dintre care 29 de autoturisme, 4 autoutilitare, 2 utilaje de construcții și 2 motociclete. Dintre acestea, 16 au fost reclamate ca furate din Italia, zece din Marea Britanie, patru din Franța, trei din România și câte una din Spania, Belgia, Germania, respectiv Danemarca. Autovehiculele au fost indisponibilizate, fiind luate măsuri în colaborare cu Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției române, pentru repatrierea lor către persoanele vătămate", au transmis reprezentanții Poliției Române. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4396 secunde