Autoturisme în valoare de 130.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni

267
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit trei autoturisme în valoare totală de 175.000 lei, căutate de către autoritățile din Norvegia și Slovenia, şi care erau în posesia unor cetăţeni români.

În zilele de 4 octombrie şi 7 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care au fost descoperite un autoturism de lux tip BMW 520, în posesia unui cetăţean român identificat pe raza municipiului Constanța, şi un AUDI Q5, în posesia altui cetățean român, identificat pe raza municipiului Buzău.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că ambele autoturisme figurează ca fiind semnalate ca bun căutat în vederea confiscării, alerte introduse de autorităţile din Norvegia, în ziua de 28 septembrie 2021.

Din primele cercetări rezultă faptul că cele două autoturisme au fost oferite spre vânzare de către aceeași persoană.

Autoturismele, evaluate la aproximativ 125.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției pentru extinderea cercetărilor.

De asemenea, în ziua de 5 octombrie, tot în cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit pe raza municipiului Constanța, un autoturism marca Volkswagen Golf, care figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Slovenia. Autoturismul în valoare de 5000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3387 secunde