Autoturism Opel Meriva furat din Austria, descoperit în Constanța

230
Autoturism Opel Meriva furat din Austria, descoperit în Constanța - opel-1478602373.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au depistat în municipiul Constanța un autoturism marca Opel model Meriva declarat furat de autoritățile din Austria.


În data de 07.11.2016, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanța, un autovehicul marca Opel, despre care exista informația că este furat.


Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autoritățile din Austria, fiind declarat furat din data de 27.08.2016, iar deținătorul acestuia este cetățeanul român M.M., în vârstă de 62 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.


Persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul din România și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de către autorități.


Autoturismul, evaluat la aproximativ 3.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tăinuire", faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5952 secunde