Autoturism furat din Marea Britanie, găsit în Constanța

Marţi, 28 Ianuarie 2020
117
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, pe raza județului Constanța, un autoturism semnalat de către autoritățile din Marea Britanie ca fiind furat.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost identificat un autovehicul, despre care existau informații că se află în atenția autorităților.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, iar la volan se afla un cetățean român, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța. Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 42.000 lei, este căutat de către autorități. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3438 secunde