Autoturism de lux căutat în Italia, descoperit în Constanța

222
Autoturism de lux căutat în Italia, descoperit în Constanța - 14maimasinagarda-1431595929.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au depistat în Constanța un autoturism de lux marca BMW model X5, declarat furat de autoritățile din Italia, pe care un constănțean îl achiziționase fără a cunoaște faptul că acesta era căutat în vederea confiscării.


Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul Compartimentului Furturi Auto al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanța, un autoturism de lux marca BMW model X5 despre care dețineau informații că este căutat în vederea confiscării.


La volanul autoturismului oprit în trafic se afla un constănțean de 34 de ani, domiciliat în municipiul Constanța, care a declarat faptul că este proprietarului bolidului de lux.


Condus la sediul Gărzii de Coastă pentru verificările specifice, șoferul a declarat că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de autovehicule, plus o sumă de bani pe care a plătit-o în rate unui alt cetățean român, fără a cunoaște faptul că autoturismul achiziționat este declarat furat.


Polițiștii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, declarat furat de autoritățile din Italia din 2011 și evaluat la aproximativ 30.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3497 secunde