Autoturism căutat în Olanda, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020, 17:43
413
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza localității Corbu, un autoturism, în valoare de aproximativ 41.900 de lei, care era căutat de autoritățile din Olanda.

În data de 10 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Corbu, un autovehicul înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

„În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Olanda. Autoturismul, în valoare de 41.890 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au explicat reprezentanţii Gărzii de Coastă. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2601 secunde