Au lovit o căruță în drum spre liceu și au ajuns la… spital

158
Au lovit o căruță în drum spre liceu și au ajuns la… spital - 112-1582186612.jpg
Patru elevi cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au fost răniți, joi dimineața, după ce mașina în care se aflau a lovit o căruță și apoi s-a răsturnat pe drumul județean 208 C, pe raza localității Vorona din județul Botoșani, relatează Agerpres. În momentul producerii accidentului, cei patru - șoferul de 18 ani, doi pasageri de 16 ani și unul de 15 ani - se îndreptau spre unitatea de învățământ, Liceul "Ștefan cel Mare" din Vorona.

Mașina acestora a lovit violent un atelaj hipo care a ieșit de pe un drum secundar, fără să se asigure. Căruța a fost ruptă în două, însă căruțașul, în vârstă de 20 de ani, nu a fost rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Dorina Lupu, la fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una cu apă și spumă, autospeciala transport personal și victime multiple și ambulanța TIM - SMURD, precum și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Trei dintre cei patru tineri au rămas încarcerați.

"Sunt patru victime, toți tineri. Trei dintre ei au fost scoși din mașină de către pompieri", a precizat Lupu.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati". Potrivit cadrelor medicale aflate la fața locului, toți cei implicați în accident erau conștienți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2432 secunde