Au început înscrierile la Academia de Poliție

343
Au început înscrierile la Academia de Poliție - admitereacademiapolitiesursainco-1595008387.jpg

Articole de la același autor

Tinerii interesați de o carieră ca polițiști, pompieri sau polițiști de frontieră pot depune, de vineri, cererile de înscriere pentru admiterea la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". După o perioadă incertă, Ministerul Afacerilor Interne a stabilit cum și când se va desfășura concursul.

Astfel, cei interesați pot depune cererile de înscriere în perioada 17 - 27 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la unitățile de recrutare; dosarul de recrutare, cu toate actele solicitate, se poate depune până la data de 4 august, iar taxa de înscriere la concurs se va achita în intervalul 28 iulie - 7 august. Evaluarea psihologică va avea loc până pe 4 august, conform planificării întocmite de structurile de recrutare, iar tabelele candidaților vor fi transmise către academie până pe 11 august.

Probele de admitere se vor desfășura începând cu finalul lunii august. Evaluarea performanțelor fizice, probă eliminatorie, se va desfășura în perioada 24 - 29 august, proba de evaluare a cunoștințelor - în perioada 1 - 2 septembrie. Contestațiile se vor transmite online, pe adresa de email [email protected], până pe 5 septembrie, urmând să fie soluționate în intervalul 6 - 7 septembrie. Examinarea medicală va fi realizată în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba scrisă, în perioada 8 - 24 septembrie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 26 septembrie.

La Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", sunt scoase la concurs 98 de locuri la Facultatea de Poliție, 40 de locuri la frecvență redusă la aceeași facultate, 29 locuri la Facultatea de Poliție de Frontieră, 25 de locuri - Facultatea de Jandarmi, 250 locuri - Facultatea de Științe Juridice și Administrative, 100 de locuri la distanță, la Drept, pentru personalul MAI, dar și 50 de locuri la Facultatea de Pompieri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5577 secunde