Au început anul cu stângul. Prinși băuți la volan s-au ales cu dosare penale

230
Au început anul cu stângul. Prinși băuți la volan s-au ales cu dosare penale - auinceputanulcustangul1-1578351272.jpg

Articole de la același autor

Unii șoferi au continuat să petreacă și după sărbători și s-au suit băuți la volan. Din păcate, ei au început anul cu stângul și, după ce au fost opriți de polițiști, s-au ales cu dosare penale.


Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat sâmbătă dimineață, 4 ianuarie, la ora 11.45, un bărbat, de 73 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Câteva ore mai târziu, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au oprit în trafic și un bărbat de 53 de ani, care consumase băuturi alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Duminică, a fost o zi cu ghinion pentru alți trei șoferi indisciplinați. În jurul orei 14.20, polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Sergent Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


În același timp, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 61 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Agigea, care s-a dovedit că băuse alcool înainte să plece la drum. Șoferul a fost testat, iar aparatul a indicat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Tot duminică, la ora 21.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au prins un alt bărbat, de 38 de ani, care se urcase băut la volan. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Pentru toți aceștia, polițiștii rutieri au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5524 secunde