Au fost eliberați marinarii români răpiți de pirați!

2023
Au fost eliberați marinarii români răpiți de pirați! - unmarinarromanafostrapitinlargul-1554841311.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe informează că cei trei marinari răpiți la data de 3 martie 2019, de pe o navă aflată în largul apelor statului Togo, au fost eliberați.

Cetățenii români urmează să fie repatriați în zilele următoare, aceștia fiind asistați de Ambasada României la Abuja, Nigeria, pentru efectuarea formalităților necesare întoarcerii acestora, în siguranță, în România.

Eliberarea marinarilor a fost posibilă datorită implicării companiei angajatoare și a demersurilor specifice ale Celulei de Criză a MAE pe lângă autoritățile abilitate.

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Abuja, a monitorizat zilnic cazul și a menținut un contact permanent cu toate părțile implicate în derularea procedurilor pentru eliberare.

Menținerea integrității fizice și siguranței cetățenilor români și identificarea mijloacelor necesare rezolvării în bune condiții a situației de criză au fost principalele preocupări ale autorităților române.

Ministerul Afacerilor Externe adresează mulțumiri tuturor instituțiilor și autorităților străine implicate în demersurile de eliberare a cetățenilor români.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6381 secunde