Au dat nas în nas cu polițiștii! Constănțeni "premiați" cu dosare penale

272
Au dat nas în nas cu polițiștii! Constănțeni

Articole de la același autor

A furat mai multe bunuri și s-a făcut nevăzut, sperând că va scăpa cu fața curată. Dar ghinionul l-a făcut să dea nas în nas chiar cu oamenii legii.

Concret, în după-amiaza zilei de 24 februarie, polițiștii Secției 1 au dat de urma unui bărbat în vârstă de 32 ani, din municipiul Medgidia, care avea asupra sa două butelii și șase aparate electrice, în speță bormașini, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bunurile fuseseră sustrase dintr-o boxă de pe strada Unirii, din municipiul Constanța, în care acesta pătrunsese prin efracție, cu puțin timp înainte să fie prins de oamenii legii. Pentru a documenta întreaga activitate infracțională, polițiștii își vor continua cercetările, urmând ca bărbatul prins în flagrant să dea cu subsemnatul pentru fapta sa.

Zi mai puțin norocoasă a fost și pentru alți patru bărbați, tot din Constanța. Astfel, tot pe 24 februarie, în jurul prânzului, polițiștii din cadrul Poliției Hârșova au depistat în flagrant patru indivizi, cu vârste cuprinse între 39 și 63 de ani, care ofereau spre vânzare, participanților la traficul rutier, diverse specii de pește. Canti-tatea totală de pește a fost confiscată, iar pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru deținere și comercializare ilegală a peștelui.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0955 secunde