Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe strada Arcului, din Constanța. Se lucrează la conductele de apă

162
Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe strada Arcului, din Constanța. Se lucrează la conductele de apă - atentiesoferitrafic-1591862948.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii ivite în această dimineață pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul delimitat de străzile Gheorghe Marinescu și Progresului.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei în condiții de siguranță s-a impus întreruperea furnizării apei către consumatorii din cartierul Km 4-5, precum și cei arondați punctelor termice numerele 91, 92 și 93.

"Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 13, când va fi reluat și traficul normal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6491 secunde