Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Tomis, la noapte

198
Atenție, șoferi! Trafic restricționat  pe bulevardul Tomis, la noapte - atentiesoferi-1592407876.jpg

Articole de la același autor

Traficul va fi restricționat, la noapte, pe bulevardul Tomis, pe tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pentru lucrările de frezare și asfaltare a carosabilului.

Echipele SC Confort Urban SRL continuă amenajarea zonei, unde, după refacerea trotuarelor, se va turna covor asfaltic nou și pe carosabil. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. "Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", recomandă reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, în aceste zile, se intervine și în cartierul Faleză Nord. Sunt în curs de asfaltare străzile Muncel și Făgetului.

În această primăvară, alte patru artere secundare din cartierul Faleză Nord au beneficiat de asfalt nou, prin programul de reabilitare a infrastructurii rutiere al autorităților locale. Este vorba despre străzile Petru Vulcan, Ion Vodă, Timișanei și Dobrogei, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Unirii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5368 secunde