Atenție, șoferi! Emiterea rovinietei și a taxei de pod poate fi întreruptă

Marţi, 24 Aprilie 2018
204
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că serviciul de emitere a rovinietei și a taxei de pod ar putea fi îngreunată sau chiar întreruptă, ca urmare a unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic.

"Informăm utilizatorii rețelei de drumuri naționale că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă, în data de 25 aprilie, se poate realiza până cel târziu ora 24:00 a zilei următoare. Utilizatorii rețelei de drumuri naționale care folosesc în data de 25 aprilie infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective", anunță reprezentanții CNAIR.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat, luni, că a fost identificată o breșă de securitate care ar fi putut fi exploatată de un atac informatic la site-ul www.cnadnr.ro, al CNAIR. Site-ul a fost afectat de un atac informatic, luni, în jurul orei 8:00, și a redevenit activ după o pauză de mai multe ore. 

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde