Atenție, șoferi! Acțiunile rutieriștilor continuă

79
Atenție, șoferi! Acțiunile rutieriștilor continuă - actiunepolitiarutiera4-1369905541.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni acționează, în aceste zile, pentru disciplinarea șoferilor care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, pe parcursul a 24 de ore, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 365 de sancțiuni contravenționale pentru șoferii indisciplinați, care s-au abătut de la respectarea legislației rutiere. 

Peste 300 de conducători auto au fost amendați cu câte 150 de lei pentru că au pornit la drum fără să poarte centura de siguranță. În plus, nouă conducători auto vitezomani au fost sancționați pentru că au apăsat pe pedala de accelerație mai mult decât le permite legea.

De asemenea, rutieriștii au reținut opt permise de conducere, dintre care unul pentru un șofer care "a uitat" să acorde prioritate de trecere unui alt autoturism, trei pentru neacordarea de prioritate pietonilor și alte două pentru șoferii care au depășit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră. În plus, oamenii legii au depistat și un cetățean care s-a urcat la volan deși a consumat băuturi alcoolice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3116 secunde