Atenție mare de la cine vă cumpărați mașini, să nu rămâneți fără ele!

Joi, 19 Septembrie 2019
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Audi A6, căutat de autoritățile din Marea Britanie.


În data de 18.09.2019, în jurul orei 14:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, cetățeanul român G.F., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A6, fabricat în anul 2015.


În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, la data de 09.08.2019.


Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un bărbat și nu avea cunoștință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorități.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 94.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.