ATENȚIE DE LA CINE CUMPĂRAȚI MAȘINI! Un alt tânăr a rămas fără bolidul de 190.000 de lei

1930
ATENȚIE DE LA CINE CUMPĂRAȚI MAȘINI! Un alt tânăr a rămas fără bolidul de 190.000 de lei - bolid-1571210367.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.


În data de 15 octombrie 2019, în jurul orei 13.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice pe linia combaterii traficului cu auto furate, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași a oprit în trafic, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia, an de fabricație 2018, condus de cetățeanul român A.E., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Iași.


Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta aparține unei firme de leasing și figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în aceeași zi.


Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că la sfârșitul lunii august a împrumutat o sumă de bani unui cetățean italian, pe care l-a cunoscut prin intermediul unui prieten, și a primit autoturismul sub formă de garanție, urmând ca la sfârșitul acestei luni să își recupereze datoria. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat căutat sau implicat în vreun litigiu.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de 190.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7593 secunde