Atenție! Cum se rămâne fără rucsac în numai 20 de secunde! Noroc că jandarmii au fost pe fază!

480
Atenție! Cum se rămâne fără rucsac în numai 20 de secunde! Noroc că jandarmii au fost pe fază! - 646x404-1566893144.jpg

Articole recomandate

Jandarmii constănțeni au surprins luni în Vama Veche, un suspect care a sustras un rucsac.


Luni, 26 iulie a.c., ora 11.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, în zona terasei "Koliba", a observat o persoană care a acționat și a sustras în mai puțin de 20 de secunde, rucsacul unei persoane, angajat al terasei ,,Koliba". 


Cum s-a întâmplat? Persoana în cauză a atras atenția echipajului de jandarmerie în momentul în care a fost surprins, ieșind din magazia ce aparținea terasei "Koliba", cu un rucsac de culoare verde în mână, devenind foarte agitat la vederea echipajului de jandarmi. Acesta a fost somat și reținut, moment în care persoana vătămată s-a deplasat către echipajul de jandarmerie și a reclamat dispariția rucsacului.. În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcăminte de schimb și alte bunuri personale.
Suspectului i-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și a fost condus la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.


Jandarmii constănțeni recomandă turiștilor să nu lase nesupravegheate bagajele sau lucrurile de valoare (genți, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat etc). De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.39 secunde