X
X
Mai multe ştiri online:

Atenție! Cum se rămâne fără rucsac în numai 20 de secunde! Noroc că jandarmii au fost pe fază!

Ştire online publicată Marţi, 27 August 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmii constănțeni au surprins luni în Vama Veche, un suspect care a sustras un rucsac.


Luni, 26 iulie a.c., ora 11.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, în zona terasei "Koliba", a observat o persoană care a acționat și a sustras în mai puțin de 20 de secunde, rucsacul unei persoane, angajat al terasei ,,Koliba". 


Cum s-a întâmplat? Persoana în cauză a atras atenția echipajului de jandarmerie în momentul în care a fost surprins, ieșind din magazia ce aparținea terasei "Koliba", cu un rucsac de culoare verde în mână, devenind foarte agitat la vederea echipajului de jandarmi. Acesta a fost somat și reținut, moment în care persoana vătămată s-a deplasat către echipajul de jandarmerie și a reclamat dispariția rucsacului.. În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcăminte de schimb și alte bunuri personale.
Suspectului i-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și a fost condus la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.


Jandarmii constănțeni recomandă turiștilor să nu lase nesupravegheate bagajele sau lucrurile de valoare (genți, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat etc). De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3936 secunde