Atenție, constănțeni, trafic blocat pe strada Unirii. Se lucrează la o conductă de apă

198
Atenție, constănțeni, trafic blocat pe strada Unirii. Se lucrează la o conductă de apă - atentieconstantenisensunic154809-1548238663.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite în urmă cu puțin timp, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Unirii cu Zorelelor, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Căiuți și Zorelelor, cu sensul de mers către Complexul Comercial Faleză Nord.


"Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, sunt afectați de lipsa apei abonații cuprinși în perimetrul delimitat de bulevardul Mamaia – strada Unirii – strada Pescarilor – strada Ciprian Porumbescu - bulevardul Mamaia, precum și cei arondați punctelor termice 33, 35, 37 și 38, în intervalul orar 11,50 - 15,00.


"Ne cerem scuze pentru neplacerile create utilizatorilor, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", mai spun cei de la RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6113 secunde