ATENTAT TERORIST DE ZIUA ROMÂNIEI! O BOMBĂ URMA SĂ FIE DETONATĂ DE UN MAGHIAR. CUM A FOST GÂNDIT PLANUL

1117
2
ATENTAT TERORIST DE ZIUA ROMÂNIEI! O BOMBĂ URMA SĂ FIE DETONATĂ DE UN MAGHIAR. CUM A FOST GÂNDIT PLANUL - bomba-1448975945.jpg

Articole de la același autor

DIICOT anunță că împreună cu SRI a dejucat un atentat pe care un etnic maghiar extremist îl plănuia pe teritoriul României. Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a confirmat că autoritățile au dejucat, azi, un atentat terorist la Târgu Secuiesc.

"A existat o tentativă de atentat terorist pe care DIICOT, cu sprijinul SRI, a dejucat-o. Atentatul urma să aibă loc astăzi de Ziua NaȚională a României. Era un dispozitiv explozibil improvizat. Aveam cunoaștere despre acest lucru cu două luni în urma. În niciun moment, nu a fost pusă in pericol integrijitateta românilor", a declarant Ovidiu Marincea la Antena 3.


Ce spune DIICOT 


"La data de 01.12.2015 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B. I. A. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale prev.de art.412 alin.2 rap.la art.397 alin.2 Cod penal și nerespectarea regimului materiilor explozive prev.de art.346 alin.1 Cod penal săvârșită în condițiile art.32 alin.1 lit."o" din Legea nr.535/2004 – privind prevenirea și combaterea terorismului.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în realizarea obiectivelor revizionist-separatiste pe care structura naționalist-extremistă "Mișcarea de Tineret 64 de Comitate" – HVIM Ungaria le promovează în Transilvania în scopul realizării, inclusiv prin acte de violență îndreptate împotriva cetățenilor români și a bunurilor acestora, dezideratului de îngreunare/împiedicare a autorităților române în actul de exercitare a puterii de stat în zona așa-zisului "Ținut Secuiesc", ca etapă a procesului ce vizează refacerea "Ungariei Mari", inculpatul B. I. A., membru marcant al extensiei în România a HVIM Ungaria, și-a asumat, și ulterior a procurat mijloacele și instrumentele necesare confecționării unui dispozitiv exploziv improvizat pe care intenționa să-l detoneze în public, pe raza localității Târgu Secuiesc, pe parcursul desfășurării manifestației prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie.

Materialele și dispozitivele ridicate la perchezițiile efectuate ar fi fost apte să pună în pericol cetățenii români și bunurile acestora, acțiunile inculpatului fiind stopate prin măsurile legale dispuse de către procurorii D.I.I.C.O.T. cu sprijinul Serviciului Român de Informații", se arată în comunicatul DIICOT.


Comentează știrea

roman
1 decembrie 2015
magarii

Magarii magghiaru extremist trebuie condamnat si executat in piata in covasna ca exemplu pt toti magarii extremisti.Altfel se vor pisa pe noi.Vadim avea dreptate partidul UDMR trebuie scos in afara legi .

iulia
1 decembrie 2015
lucru de acasa

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. - si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: > [email protected] Cerinte: - cunostinte despre utilizarea Internetului - cunostinte despre Word si Excel - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou - posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi Important: Pentru informatii suplimentare trimiteti "PROIECT" la adresa [email protected] Oferte: -oferim instruire gratuita -contract -scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta -posibilitatea de a lucra de acasa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6081 secunde