Astăzi s-a dat startul Festivalului Pâinii la Cora

171

Articole de la același autor

Indiferent că este albă sau neagră, cu secară sau semințe de floarea soarelui, pâinea nu trebuie să lipsească de pe masă. Este sfatul nutriționiștilor, care atrag atenția că mitul pâinii care îngrașă, ce s-a impregnat adânc în conștiința oamenilor care vor să mănânce sănătos, este fals. Pâinea este benefică sănătății, dacă știm cum să o consumăm. 

Pentru a onora acest aliment, Cora România a organizat Festivalul Pâinii.

Evenimentul, aflat la a doua ediție, se organizează, începând din 17 mai, în toate cele zece hipermarketuri din rețea. În perioada 31 mai - 2 iunie, pâinea este celebrată în Cora Constanța City Park, ocazie pentru constănțeni de a degusta din cele 30 de specialități, preparate din cele mai bune făinuri și chiar de a le achiziționa la prețuri promoționale.

"Prin Festivalul Pâinii, dorim să sărbătorim produsele care ies din mâinile brutarilor noștri. Pentru anul acesta, avem 30 de specialități, atât din făinuri locale, cât și de import, albe, negre și cu semințe. Sunt produse tradiționale, care se regăsesc pe tot parcursul anului pe rafturile noastre, dar și produse deosebite pe care dorim să le aducem pe mesele constănțenilor", a declarat Cristian Năstase, director cora City Park Constanța.

Iar constănțenii au de unde alege, fiind pâine pe toate gusturile: baghete, ciabatta, pâine la metru (vrac), pâine cu semințe de floarea soarelui, paprika, susan negru, pâine cu cartofi și chiar cu bere etc. "Cel mai popular produs este franzela, urmată de ciabatta, apoi de pâinea neagră, pâinea pave albă", a exemplificat reprezentantul cora City Park Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Palmaresul Festivalului APLAUZE
Pagina a fost generata in 0.4939 secunde