Articolele pirotehnice la control

384
Articolele pirotehnice la control - articolepirotehniceredimensionat-1609319952.jpg

Articole de la același autor



La acest moment, campania naţională de verificare a legalităţii modului în care sunt comercializate articolele pirotehnice este în plină desfășurare şi la Constanţa.  Pe această cale, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă trag un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă comercializarea produselor pirotehnice neconforme sau utilizarea acestora de către persoane neinstruite în acest sens.


Obiectivele acestei campanii de verificare a legalităţii modului în care sunt comercializate articolele pirotehnice, pe care Inspecţia Muncii o derulează până la data de 8 ianuarie 2021, sunt identificarea şi verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de deţinere, transport, manipulare, depozitare şi comercializare a articolelor pirotehnice privind respectarea prevederilor legale în vigoare.
Inspectorii de muncă  din cadrul Serviciului securitate și sănătate în muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța vor efectua controale, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Constanța la toţi deţinătorii de astfel de articole. 
Toate neconformităţile ce vor fi constatate în urma acestor verificări, vor fi sancţionate conform legii. Începând cu luna noiembrie până în prezent, la nivelul judeţului Constanta au fost emise 4 noi autorizații  pentru  detinere și comercializare materii explozive ( articole pirotehnice categoria F1)  și  un număr de  51 societăți  autorizate pe anul 2020,  au obținut viza anuală pentru a  comercializa  articole pirotehnice categoria F1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.705 secunde