X
X
Mai multe ştiri online:

Arși la buzunar pentru că nu purtau măști, pe litoral!

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Ca în fiecare sfârșit de săptămână din această vară, și în week-end-ul care a trecut, forțele de ordine au luat la picior stațiunile de pe litoral pentru a verifica dacă oamenii aflați în căutare de relaxare și distracție respectă măsurile restrictive impuse de limitarea răspândirii coronavirusului. Iar, după cum ne-au spus surse din rândul oamenilor legii și după cum demonstrează și cuantumul amenzilor, dacă în week-end-ul trecut, în primele zile de la intrarea în vigoare a noilor norme restrictive, oamenii purtau măști de protecție pe faleze, de data aceasta măștile apăreau doar la vederea forțelor de ordine și nici măcar în toate cazurile!

În cadrul controlului, forțele de ordine au verificat și aproape 200 de societăți comerciale, aplicând 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, dintre care 28 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Amenzi usturătoare au primit și terasele care nu au respectat normele. De exemplu, administratorului terasei Koliba din stațiunea Vama Veche a fost sancționat cu 10.000 de lei, întrucât era aglomerație și nu se păstra distanțarea socială.

În vizorul oamenilor legii, în cadrul acțiunii, au fost și plajele. Printre cei depistați în ilegalitate au fost și mai mulți bărbați din țară (Prahova și Galați), surprinși în timp ce încercau să vândă parfumuri susceptibile a fi contrafăcute. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16556 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2528 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1523 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.357 secunde