X
X
Mai multe ştiri online:

Arsenal descoperit în locuința unui bărbat de 65 de ani: patru arme letale și 1600 de gloanțe

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Patru arme letale și peste 1.600 de elemente de muniție deținute ilegal au fost indisponibilizate de polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a Poliției Române, în urma unei percheziții care a avut loc în județul Prahova.


"La data de 17 iulie 2019, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Prahova, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Polițiștii au vizat documentarea activității unui bărbat, de 65 de ani, din Ploiești, bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale", a transmis Poliția Română.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziției, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartușe și 1.000 de proiectile metalice.

Armele și munițiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.0746 secunde