Arsenal de arme deținute ilegal, descoperit la un pensionar constănțean

292
Arsenal de arme deținute ilegal, descoperit la  un pensionar constănțean - arme-1456419423.jpg

Articole de la același autor

Opt arme, muniție, obiecte pirotehnice și capse pentru cartușe de vânătoare: este captura polițiștilor din județul Constanța, în urma unei acțiuni realizate pentru depistarea celor care dețin arme în mod ilegal.

După mai multe controale, polițiștii Serviciului Arme Exploziv și Substanțe Periculoase au dat de urma unui bărbat de 67 de ani, din Cernavodă, de la care au confiscat cinci arme, dintre care trei de vânătoare cu alice, una de vânătoare mixtă și una letală de tip sportiv, 1.200 de cartușe, peste cinci kilograme de pulbere pentru muniție de vânătoare, 58 de petarde și aproximativ 300 capse pentru cartușe de vânătoare.

Pentru fapta sa, cel în cauză este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Simultan, polițiștii cercetează, tot în stare de libertate, un alt "împătimit" al armelor, în vârstă de 48 de ani, din Costinești. Potrivit oamenilor legii, acesta ar fi introdus în țară și deținut fără drept două arme de vânătoare cu glonț, o armă neletală de tip sportiv și 140 de cartușe. Pentru fapta sa, bărbatul va trebui să dea explicații în fața anchetatorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cartușe de vânătoare deținute ilegal
Pagina a fost generata in 0.5586 secunde