Arhiepiscopia Tomisului neagă faptul că polițiștii au fost încuiați în biserici

437
1
Arhiepiscopia Tomisului neagă faptul că polițiștii au fost încuiați în biserici - arhiepiscopia-1485444028.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului a făcut o serie de precizări legate de cazul polițiștilor constănțeni, puși să stea la pândă, în biserici. Astfel, reprezentanții bisericii spun că oamenii legii nu au fost încuiați în lăcașele de cult și că au putut ieși când au dorit.


"Polițiștii au solicitat parohiilor accesul pe timpul nopții în respectivele lăcașuri de cult, iar parohiile au răspuns pozitiv, facilitân-du-le accesul. Prin urmare, polițiștii au fost liberi să intre și să iasă în/din biserici, conform planului lor de acțiune. În niciun caz preoții nu i-au încuiat în biserici pe polițiști, cum eronat s-ar putea înțe-lege", a precizat Arhiepiscopia Tomisului, în cadrul unui comunicat de presă.


De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca, de acum înainte, fiecare parohie să gestioneze valorile bănești astfel încât să nu mai rămână sume de bani peste noapte în biserici. Așadar, în fiecare zi, după încheierea activității bisericești, preoții vor centraliza donațiile făcute și le vor depune în locuri sigure, în conturi în bănci, seifuri, etc.


Comentează știrea

Sion
27 ianuarie 2017
farisei

Furtul, minciuna, inselatoria si toate relele se petrec sub sutana IPS Teodosie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3447 secunde