Arestul preventiv în cazul extremiștillor Szocs Zoltan și Beke Istvan, prelungit cu încă 30 de zile

82
Arestul preventiv în cazul extremiștillor Szocs Zoltan și Beke Istvan, prelungit cu încă 30 de zile - bekeistvan-1456154075.jpg

Articole recomandate

Extremiștii Szocs Zoltan și Beke Istvan, membri ai grupării "Mișcarea de Tineret 64 de Comitate" din Transilvania, vor rămâne în arest încă 30 de zile, potrivit unei decizii luate luni de magistrații Curții de Apel București, informează Agerpres. Hotărârea nu este definitivă.

Beke Istvan a fost arestat preventiv pe 1 decembrie 2015, el fiind acuzat de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și nerespectarea regimului materiilor explozive privind prevenirea și combaterea terorismului. Ulterior, în același dosar a fost reținut și Szocs Zoltan, președintele grupării. Acesta este acuzat de instigare la săvârșirea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și instigare la nerespectarea regimului materiilor explozive.

Procurorii DIICOT susțin că Beke Istvan Attila ar fi intenționat să detoneze, în public, un dispozitiv exploziv improvizat, pe raza localității Târgu Secuiesc, pe parcursul desfășurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.37 secunde